Intrumin nimissä huijaustekstiviestejä ja huijaussivustoja

Jos epäilet Intrumin nimissä saamaasi tekstiviestiä, sähköpostia tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos olet antanut huijausviestin yhteydessä henkilötietojasi väärälle taholle tai kirjautunut huijaussivustolle, ilmoita asiasta välittömästi pankillesi ja poliisille.

 

Huomioitavaa arvonlisäverokannan muutoksessa

Suomen yleinen arvonlisäverokanta nousee 24 prosentista 25,5 prosenttiin 1. syyskuuta 2024. Arvonlisäverokannan muutoksen johdosta kaikki liiketoiminta luetaan korkeamman arvonlisäverokannan piiriin ja laskutetaan sen mukaisesti syyskuun alusta alkaen. 

Luotonhallintapalvelumme ja sopimukset säilyvät muutoksen myötä ennallaan. Keskeneräisiä perintätoimeksiantoja hoidetaan 1. syyskuuta 2024 jälkeenkin normaalin perintäprosessin mukaisesti ja uusien perintätoimeksiantojen toimittamisessa mikään ei muutu. Perinnässä olevien velkojen arvonlisäverokanta ei muutu, vaan ennen 1. syyskuuta 2024 perittäväksi rekisteröidyt velat ovat edelleen vanhan arvonlisäveron alaisina. Emme näin ollen muuta jo perinnässä olevien velkojen arvonlisäveroa.

Muutos ei näy asiakkaallenne millään tavalla. Toimeksiantojenne pääomia peritään sen suuruisina kuin ne on rekisteröity. 
 
Muutoksen seurauksena sovellamme uutta arvonlisäverokantaa 1. syyskuuta 2024 jälkeen tuottamiimme perintäpalveluihin, laskutus- ja reskontrapalveluihin sekä luottotietopalveluihin. Näiden palvelujen palkkiot, provisiot ja muut kulut tullaan laskuttamaan yritykseltänne 25,5 prosentin arvonlisäverolla.  
 
Huomioithan, että laskutamme perintäpalveluiden osalta kaikki elokuun loppuun asti olevat avoimet laskut 24 prosentin arvonlisäverolla. Osa asiakkaistamme tulee näin ollen saamaan normaalista laskutussyklistä poikkeavan laskun. Muut kuin perintäpalvelumme laskutetaan voimassa olevan laskutusvälin mukaisesti.

Intrumin asiantuntijat ovat apunasi, jos sinulla on kysyttävää muutoksen vaikutuksista yrityksesi perintätoimeksiantoihin tai muiden palveluidemme laskutukseen.

 

Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä:

Kirjoita ylle kysymyksesi

Lue lisää: